İsrail medyasında Kur'an ayetiyle skandal paylaşım: Günahlarının bedelini ödeyen failler!

Soykırımcı İsrail'in Filistinlileri Kur'an ayeti önünde diz çöktürüp gözlerini bağladığı fotoğraf tepki çekti. İsrail medyasından Jeruselam Post, ilgili haberinde "Mesaj açık; Fotoğraftaki kişiler günahlarının bedelini ödeyen failler" gibi skandal bir ifade kullandı.

İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları aralıksız devam ederken İsrail tarafından Filistinlilere yönelik provokatif paylaşımlar gelmeye devam ediyor.

Çarşamba günü sosyal medyada yayınlanan bir fotoğrafta, Han Yunis'te IDF tarafından tutuklanan Filistinlilerin kelepçeli ve gözleri bağlı olarak tutulduğu görülüyor.

İsrail medyasında Kur'an ayetiyle skandal paylaşım: Günahlarının bedelini ödeyen failler!

Ordu tarafından gözaltına alınan Filistinliler Kur'ân-ı Kerîm'de geçen bir ayetin önünde diz çöktürüldüğü görülüyor. Posterde, Ankebût Suresi'nin 14'üncü ayeti yazıyor:

"Vaktiyle biz Nûh’u kendi kavmine resul olarak göndermiştik. Nûh, bin yıldan elli yıl daha az bir süreyle onların arasında kaldı. Sonunda zulümlerini sürdürürlerken onları tûfan yakaladı."

SKANDAL İFADE: GÜNAHLARININ BEDELİNİ ÖDÜYORLAR

İsrail medyasından Jerusalem Post ise konuyla ilgili haberinde "Mesaj açık; Fotoğraftaki kişiler günahlarının bedelini ödeyen failler" gibi skandal bir ifade kullandı.

İsrail medyasında Kur'an ayetiyle skandal paylaşım: Günahlarının bedelini ödeyen failler! ile ilgili etiketler İsrail Kuran-ı Kerim Gazze Filistin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.