İsrail ile Türkiye'yi aynı kefeye koymak da nedir!

Nevzat Çiçek'in yönetimindeki Independent Türkçe internet sitesi, sık sık provokasyonlarla gündeme gelen Furkan Vakfı kurucu eski başkanı Alpaslan Kuytul'u aklamak için pes dedirten yöntemlere tevessül etti. Independent Türkçe'de yer alan Kuytul röportajında İsrail'in Filistinlilere yaptığı vahşet ile Türkiye'deki pandemi tedbirleri bir tutuldu!

Furkan Vakfı kurucu eski başkanı Alparslan Kuytul'un ismi son olarak "itikaf" provokasyonu ile gündeme geldi.

Adana'da yanındaki kalabalık grup ile sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek, yasağa rağmen çeşitli camilerde toplantılar yapmaya çalışan Furkan Vakfı üyelerine güvenlik güçleri tarafından müdahale edildi.

Alparslan Kuytul ve eyleme katılan vakıf üyeleri yaşanan bu provokasyonun ardından gözaltına alındı.

Bir süre sonra serbest kalan Kuytul'a can simidi uzatan ise, Nevzat Çiçek'in yönetiminde yayın yapan ve Suudi Arabistan sermayesince fonlanan Independent Türkçe oldu.

İsrail ile Türkiye'yi aynı kefeye koymak da nedir!

Independent Türkçe, provokasyonu okuyucularına; "Furkan Vakfı'nın itikaf amacıyla toplandıkları camilerde polis müdahalesine uğraması" olarak sundu!

Ancak röportajda Kuytul'u aklamak ve haklı çıkarmak için çok daha vahim ifadelere yer verildi.

İSRAİL VAHŞETİ İLE PANDEMİ TEDBİRLERİ BİR TUTULDU!

Söz konusu haber, "Alparslan Kuytul, Independent Türkçe'ye konuştu: İsrail'in her ramazanda yaptığı gibi Türkiye'deki İslam düşmanı komite de özellikle ramazanda zulüm yapıyor" başlığı ile verilirken İsrail'in insanlık dışı saldırıları ile pandemi tedbirleri bir tutuldu!

Haberde Alparslan Kuytul'un okuyanlara "yuh" dedirtecek "İsrail'in bile Kuran okuyan ve namaz kılanlara gaz sıktığını hatırlamıyorum" ifadelerine de yer verildi.

İsrail ile Türkiye'yi aynı kefeye koymak da nedir! ile ilgili etiketler Alparslan Kuytul Türkiye İsrail Independent Türkçe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.