İsrail güçleri, kendi halindeki babaya ve çocuğuna acımadan saldırdı!

Özellikle Ramazan ayında Filistinlilere uyguladığı şiddetin dozunu akılalmaz boyutlara çıkaran İsrail, Mescid-i Aksa'yı saygısızca basmasının ardından bölgedeki tüm insanlarda travmalar yaratmaya devam ediyor. Anbean kameraya yansıyan son görüntülerde, bir İsrail polisinin kendi halindeki bir baba ve çocuğuna acımasızca saldırdığı ve diğer polislerin de ona eşlik ettiği görülebiliyor.

Özellikle her yıl Ramazan ayında, kasten adet edindikleri üzere Mescid-i Aksa'ya baskın düzenleyen işgalci İsrail güçleri, bu kez de kendi halinde 'duran' Filistinli bir baba ile oğluna saldırdı.

KÖTÜLÜĞÜN VÜCUT BULMUŞ HALİ: İSRAİL POLİSİ

Kameraya anbean yansıyan o anlar kan dondurdu.

Videoda görüldüğü üzere, bir anda babanın üzerine koşup coplamaya başlayan İsrail polisini gören arkadaşları, koşarak kendisine katılıyor. 

Küçük çocuğun haykırışlarına aldırış etmeyen işgalci güçler, Filistinli babayı coplayarak darp etti. Babası ise çocuğunun kaçabilmesi için zaman kazanmak için polisler oyalamaya çalıştı. 

Çocuğu kaçarak kurtulabildi.

 

SuperHaber

İsrail güçleri, kendi halindeki babaya ve çocuğuna acımadan saldırdı! ile ilgili etiketler Filistin İsrail baba Çocuk polis Şiddet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.