İsrail güçleri Filistin'de 6 çocuk annesi bir kadını vurarak öldürdü!

Geçen yılın Ramazan ayında Filistin'e adeta savaş açan İsrail, bu yıl Rusya'nın yaptıklarına benzer insanlık suçları işlemişti. Fazla gündeme gelemese de İsrail, bu Ramazan'da da kan dökmeden duramadı. Filistin’in Batı Şeria bölgesinde bulunan Beytüllahim şehrinde, İsrail güçlerinin açtığı ateş sonucu masum bir Filistinli kadın hayatını kaybetti.

Filistin’in Batı Şeria bölgesindeki Beytüllahim şehrinde İsrail güçleri askeri kontrol noktasından geçerken silahla ateş açtı.

İSRAİL GÜÇLERİ BASKINLAR DÜZENLEYEREK DÜKKANLARIN KAMERALARINA EL KOYDU

O esnada açılan ateş sonucu yaralanan 47 yaşındaki Filistinli Ghada İbrahim Ali Sabateen hayatını kaybetti. Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 6 çocuk annesi kadının hastaneye sevk edilmesinin ardından kan kaybından dolayı yaşamını yitirdiği aktarıldı.

Görgü tanıkları, İsrail güçlerinin bölgedeki dükkanlara baskın düzenleyerek, olay anını kaydeden güvenlik kameralarına el koyduğunu belirtti.

 

SuperHaber

Kaynak: İHA

İsrail güçleri Filistin'de 6 çocuk annesi bir kadını vurarak öldürdü! ile ilgili etiketler Filistin İsrail Kadın masum öldürüldü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.