İsrail, Gazze'deki elektrik santraline giden tankerleri engelliyor!

İsrail makamlarının, abluka altına aldığı Gazze Şeridi'ndeki elektrik santralinde kullanılacak yakıtın bölgeye girişine izin vermediği belirtildi. İsrailliler yaşamları tehlikeye atacak bu eylemleri için herhangi bir gerekçe bile göstermedi.

Gazze'de Ekonomi Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre İsrail işgal güçleri, Kerm Ebu Salim Sınır Kapısı üzerinden yakıt yüklü tırların elektrik santraline girişini engelledi.

İSRAİLLİLER HERHANGİ BİR SEBEP BİLE GÖSTERMEDİ

Ticaret ve Sınır Kapıları Genel Müdürü Rami Abu Al-Rish, İsrailli yetkililerin elektrik santraline ulaşması planlanan 25 TIRın geçişine gerekçe göstermeksizin engel olduğunu belirtti.

İsrail, 10 Mayıs'ta Gazze'ye başlattığı saldırılar sırasında yakıtın bölgeye girişini engellerken, 28 Haziran'da yakıt girişine yeniden izin vermişti.

İsrail, Gazze'deki elektrik santraline giden tankerleri engelliyor! ile ilgili etiketler Filistin İsrail Elektrik Petrol yakıt
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.