İsrail, Gazze’de Mushtaha Kulesi'ni vurdu

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik hava saldırıları sürüyor. Bugün medya kuruluşlarının binasını yıkan savaş uçakları yine çok katlı bir binayı hedef aldı. Binanın vurulduğu anlar kaydedildi.

İsrail düzenlediği hava saldırısı ile Gazze Şeridi’nde yer alan çok katlı Mushtaha Kulesi'ni vurdu. İsrail abluka altındaki Gazze Şeridi’nde yer alan çok katlı binaları hedef almaya devam ediyor.

İsrail tarafından düzenlenen hava saldırısı ile Gazze’de bulunan Mushtaha Kulesi vuruldu. Saldırıda binada yer alan iki apartman dairesinin hedef alındığı görüldü. İsrail ordusunun, saldırı öncesi binada ve çevresinde yaşayanlara uyarı mesajı gönderdiği aktarıldı. Mushtaha Kulesi, İsrail’in Gazze’de hava saldırıları ile hedef aldığı 5’inci çok katlı bina oldu.

HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI 145'E YÜKSELDİ

Öte yandan Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze’ye gerçekleştirdiği saldırılar sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 145'e, yaralı sayısının ise bin 100’e yükseldiği bildirildi.

 

İHA

İsrail, Gazze’de Mushtaha Kulesi'ni vurdu ile ilgili etiketler İsrail Gazze bombardıman savaş uçakları Mushtaha Kulesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.