DÜNYAYI AYAĞA KALDIRAN SALDIRININ ARKA PLANI!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, hain İsrail’in Gazze’deki hastane katliamının perde arkasını ve İsrail'e giden ABD Başkanı Joe Biden'ın skandal açıklamalarını masaya yatırdı.

''BUNLAR NAZİLER'DEN DAHA AŞAĞILIK VARLIKLAR''

Bozkurt, ''Biden-Netanyahu görüntülerinde biri Hitler, diğer Mussolini. Naziler bile hastane vurmamıştı, bunlar Naziler'den daha aşağılık varlıklar. Bu kan emici vampirlerin imhası gerekiyor.

''ABD İSRAİL'E MALİ YARDIMIN ÖNÜNÜ AÇMAYA ÇALIŞIYOR''

Öyle bir provokasyon ve alçaklık yaptılar ki herkesi ayağa kaldırdılar. Katilin adı Temmuz 2016'da Belçika istihbaratına bildirildi. Adamın radikal bir profile sahip olduğu ve cihat için bir çatışma bölgesine gitmeyi düşündüğü paylaşılıyor. Adamlar sadece düşman kılıfıyla gelmiyor. Çok derin bir plan söz konusu. Biden bugün İsrail'in arkasında durduğunu söyleyecektir. ABD İsrail'e mali yardımın önünü açmaya çalışıyor. ABD Rusya, Çin, Asya ve Türkiye'yle bir savaş halinde. O yüzden müttefikini kaybetmez. Kimse ABD'den mazlumun yanında olmasını beklemesin.

''DÜNYAYI SÖMÜRMEK İSTİYORLAR''

Bu örgütler emperyalizmin, siyonizmin ekonomik planları için toplantı yapıyor. ABD için İsrail bu coğrafyada en ileri savunma hattıdır. Suudi Arabistan'ı kontrol altında tutmak istiyorlar. İsrail, ABD ve Avrupa'nın diğer güçleri bir blok. Bu blok dünyayı sömürmek istiyor. Kendilerine engel olan her şeyi yok etmek istiyorlar. Bu projenin Ortadoğu ayağı İsrail'dir.  İsrail'i ve ABD'yi baskılamak gerekiyor.

''AÇIK AÇIK KATLİAMLARA DEVAM ETMEK İSTİYORLAR. BIDEN DÜNYA SAVAŞINI KÖRÜKLÜYOR''

Bunlar sivilleri Gazze'den çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklar. İsrail kara harekatına geçemiyor. Provokasyonla sivilleri kaçırıp Gazze'yi tuzla buz etmek istiyorlar. Sivilleri uzaklaştıracak vahşilikte saldırılar yapacaklar. Açık açık katliamlara devam etmek istiyorlar. Biden dünya savaşını körüklüyor.'' sözlerini kullandı. 

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

DÜNYAYI AYAĞA KALDIRAN SALDIRININ ARKA PLANI! ile ilgili etiketler İsrail Gazze Filistin Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun ABD Joe Biden Netanyahu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.