İsrail engelli baba, hamile eşi ve 2 yaşındaki kız çocuğunu öldürdü

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırılarında Saliha ailesinin evini bombaladı. Kanlı saldırıda engelli baba, hamile anne ve 2 yaşındaki kızları yaşamını yitirdi.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği acımasız hava saldırılarında aynı aileden engelli baba, hamile anne ve bir kız çocuğun hayatını kaybetti.

Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra Twitter'dan, "İsrail, "Deyr el-Belh ilçesinde Saliha ailesinin evini bombalayarak düzenlediği saldırı ile, engelli bir baba, hamile eşi ve kız çocuğunun hayatını kaybettiği yeni bir katliam gerçekleştirmiştir." açıklamasını yaptı.

İsrail engelli baba, hamile eşi ve 2 yaşındaki kız çocuğunu öldürdü

İsrail'in bombaladığı Saliha ailesinin evinde 3'ü aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden engelli baba İyad Abdulfettah'ın 35, hamile eşi Emani'nin 33, kızları Nağim'in ise 2 yaşında olduğu açıklandı.

İsrail engelli baba, hamile eşi ve 2 yaşındaki kız çocuğunu öldürdü - Resim : 2

Kudra ayrıca saldırılar nedeniyle toplam yaralı sayısının da 1630'a çıktığını, bunların 470'inin çocuk, 310'unun kadın olduğunu da bildirdi. Yaralılardan 55'inin durumunun ağır olduğunu belirtiliyor. 10 Mayıs'tan bu yana sürdürülen saldırılarda 64'ü çocuk 227 kişi yaşamını yitirdi.

İsrail engelli baba, hamile eşi ve 2 yaşındaki kız çocuğunu öldürdü - Resim : 3

İsrail engelli baba, hamile eşi ve 2 yaşındaki kız çocuğunu öldürdü ile ilgili etiketler Filistin gazze şeridi israil saldırıları katliam
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.