İsrail Cumhurbaşkanı Herzog İstanbul'da... Neve Şalom Sinagogu'nu ziyaret etti

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından İstanbul'a geldi. Eşi Michal Herzog ile birlikte Neve Şalom Sinagogu'na gelen Herzog burada ibadet etti.

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ve eşi Michal Herzog Beyoğlu'ndaki Neve Şalom Sinagogu'nu ziyaret etti. 

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog İstanbul'da... Neve Şalom Sinagogu'nu ziyaret etti

Türkiye'de 2 gün sürecek programının ilk gününde Ankara'ya gelen İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Anıtkabir'i ziyaret etmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog İstanbul'da... Neve Şalom Sinagogu'nu ziyaret etti - Resim : 2

Resmi temaslarının ardından dün İstanbul'a gelen Herzog ve eşi bugün öğle saatlerinde Beyoğlu'ndaki Neve Şalom Sinagogu'na geldi. Herzog burada İstanbul'daki Yahudi cemaati üyeleriyle bir araya gelirken, ibadet etti. 

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog İstanbul'da... Neve Şalom Sinagogu'nu ziyaret etti - Resim : 3

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog İstanbul'da... Neve Şalom Sinagogu'nu ziyaret etti ile ilgili etiketler İstanbul Isaac Herzog neve şalom sinagogu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.