İsrail Büyükelçiliği duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sınıf arkadaşı olan köşe yazarı Rafael Sadi vefat etti

İsrail Büyükelçiliği, Odatv'de köşe yazıları kaleme alan yazar Rafael Sadi'nin vefat ettiğini duyurdu. Rafael Sadi, geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversite yıllarından sıra arkadaşı olduğunu söylemişti.

İsrail Büyükelçiliği, Odatv'de köşe yazıları kaleme alan yazar Rafael Sadi'nin vefat ettiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, "Aslen İstanbullu olan İsrailli gazeteci ve yazar Rafael Sadi'nin vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Türk Yahudi Toplumu'na, İsrail ve Türkiye basın camiasına başsağlığı diliyoruz. Yehi Zihro Baruch” denildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN SINIF ARKADAŞIYMIŞ!

 

Rafael Sadi geçen aylarda, Halk Tv’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile üniversiteden sıra arkadaşı olduklarını söylemişti. Sadi, “O zaman çok sessiz sakin, efendi bir çocuktu. Fazla kimseye bulaşmazdı” demişti. 

RAFAEL SADİ KİMDİR?

Türkiye'den İsrail'e giden devlet erkanı için tercümanlık yapan ve her iki ülkeyle de sıkı bağı bulunan Rafael Sadi, on yılı aşkın süredir Tel Aviv'de yaşıyordu.

 

 
 
İsrail Büyükelçiliği duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sınıf arkadaşı olan köşe yazarı Rafael Sadi vefat etti ile ilgili etiketler Yazar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.