İsrail binaları bombaladı

İki saatlik ateşkesin ardından Gazze yeniden bombalarla sallandı. Savaş uçakları Gazze'deki bir binaya daha saldırı düzenledi. İsrail saldırılarına karşılık Gazze'den Tel Aviv ve çevresine roket atıldı.

İsrail'in abluka altındaki Gazze'ye saldırıları sürüyor. Gazze Şeridi'ndeki bir binaya düzenlenen saldırı sonucu bölgeden dumanlar yükseldi.

İsrail binaları bombaladı

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılara karşılık bölgedeki Filistinli direniş grupları da Tel Aviv ve çevresine roket fırlattı. Gazze'den atılan roketler nedeniyle Tel Aviv ve çevresinde sirenler çaldı.

İsrail'e ait "Demir Kubbe" hava savunma sisteminin atılan roketlerin büyük bölümünü havada imha ettiği görüldü. Tel Aviv yönetiminden, atılan roketler nedeniyle bölgede can kaybı veya hasar olup olmadığına ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

İsrail binaları bombaladı - Resim : 2

Öte yandan Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarından yapılan yazılı açıklamada, roket saldırılarının İsrail'in Gazze'de sivillerin yaşadığı yüksek katlı binalar ve evleri bombalamasına karşılık düzenlendiği bildirildi.

  

 

İsrail binaları bombaladı ile ilgili etiketler İsrail Gazze Filistin tel aviv bombalama roket
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.