İsrail Başbakanı Netanyahu'dan 'Aksa Tufanı' sonrası ilk açıklama! "Savaştayız ve kazanacağız"

Kuşatma altındaki Gazze Şeridi'ni yöneten Hamas, İsrail'e karşı Aksa Tufanı Operasyonu'nu başlattıklarını duyurmasının ardından dünyanın gözü bölgeden gelen haberlerde. İsrail, bu gelişmelerin ardından savaş durumuna geçerek yedek askerlerini göreve çağırdı. İsrail Başbakanı Netanyahu'dan ilk açıklama geldi. Netanyahu "Düşmanımız daha önce hiç görülmemiş bir bedel ödeyecek. Savaştayız ve kazanacağız" dedi.

Son dakika haberi: Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, bu sabah İsrail'e karşı "Aksa Tufanı" operasyonu başlattıklarını ve ilk aşamada 5 bin roket ve havan fırlattıklarını duyurdu. 

İsrail ise savaş durumuna geçerek yedek askerlerini göreve çağırdı.

İsrail'de bazı havalimanları kapatıldı. İsrail ordu sözcüsü, Gazze Şeridinde Hamas’a karşı “Demir Kılıç Operasyonu” başlattıklarını söyledi.

Dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yapan bu gelişmelerin ardından İsrail Başbakanı Netanyahu'dan ilk açıklama geldi.

NETANYAHU: SAVAŞTAYIZ VE KAZANACAĞIZ

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ülkesinin kazanacağı bir savaşın içinde olduğunu söyledi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu "Düşmanımız daha önce hiç görülmemiş bir bedel ödeyecek. Savaştayız ve kazanacağız" dedi.

İsrail Başbakanı Netanyahu'dan 'Aksa Tufanı' sonrası ilk açıklama! "Savaştayız ve kazanacağız" ile ilgili etiketler İsrail Netanyahu Gazze Hamas
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.