İsrail'den kalleş saldırı! İnsani arayı da dinlemediler! Gazze'de 3 Filistinliyi daha katletti!

İsrail askerleri “insani ara” süresince rahat durmadı. Abluka altında olan Gazze Şeridi'nde çatışmalara verilen "insani arayı" ihlal etmeleri iddiası ile 3 Filistin vatandaşını öldürdü. İşte haberin detayları…

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, Gazze Şeridi'nde "silahlı olduğunu" ileri sürdüğü 3 Filistinlinin "insani arayı" ihlal ettiğini savundu.

Hagari, "İsrail askerlerine tehdit oluşturduğu" iddiasında bulunduğu 3 Filistinlinin öldürüldüğünü söyledi.

Saldırıya ilişkin Filistinli gruplardan henüz açıklama yapılmadı.

İSRAİL “İNSANİ ARA”YA SAATLER KALA ŞİDDETİN DOZUNU ARTIRMIŞTI

İsrail ve Hamas arasında Mısır ve Katar arabuluculuğu ile uzlaşı sağlanmıştı. Bu kapsamda Gazze şeridinde çatışmalar 4 günlüğüne durdurulacaktı. Ancak bu insani aranın başlamasına sayılı saatler kalmasına rağmen İsrail ordusu Gazze kuzeyindeki Beyt Hanun ve Beyt Lahiye mahallelerini obüs saldırılarını artırmıştı. İsrail topçularından bölgeye çok sayıda aydınlatma fişeği gönderilirken sık sık patlama seslerinin duyulması kan dondurmuştu.

 

 

İsrail'den kalleş saldırı! İnsani arayı da dinlemediler! Gazze'de 3 Filistinliyi daha katletti! ile ilgili etiketler İsrail Filistin
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.