Isparta'da feci yangın!

Isparta'nın Gelendost ilçesine bağlı Madenli Köyü'nde bir evde çıkan yangın kısa sürede 4 eve daha sıçradı. Yangın sırasında evde bulunan 2 kişi öldü, dumandan etkilenen 1 kişi de hastaneye kaldırıldı.

Madenli'de bir evde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Köydekilerin uykuda olduğu dakikalarda çıkan yangın, bir anda büyüyerek çevredeki 3 eve daha sıçradı.

Durumun haber verilmesiyle Gelendost ilçe merkezindeki itfaiye ekiplerinin gönderildiği yangına çevre ilçelerden de çok sayıda takviye istendi. Olay yerine ayrıca 112 Acil Servis ve Jandarma Ekipleri de gönderildi.

yangin3

YAŞLI ÇİFT YANARAK CAN VERDİ

Toplam 4 evi adeta küle çeviren yangında, içeride mahsur kalan Mustan Zengin (84) ile Fadime Zengin'in (84) yanarak can verdi. Dumandan etkilenen bir kişiye de sağlık ekipleri olay yerinde müdahale etti. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına devam ederken yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Isparta'da feci yangın! ile ilgili etiketler Isparta Gelendost Yangın madenli
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.