Isparta 20 Aralık okullar tatil mi? Pazartesi Isparta Valiliği son dakika kar tatili!

Isparta'da etkili olan kar yağışı sonrasında yarın 20 Aralık Pazartesi okullar tatil mi sorusu gündemde geldi. Yoğun kar yağışının gece saatlerinden bu yana devam ettiği Isparta'da okullara kar tatili gelmesi beklenmekte. İşte, 20 Aralık Isparta Valiliği kar tatili açıklaması son dakika…

Isparta’da yarın 20 Aralık 2021 okullar tatil mi sorusu devam eden kar yağışı nedeniyle öğrencilerin ilk gündeminde yer almayı başardı. Dün gece saatlerinde kar yağışının etkisini gösterdiği Isparta’da kent merkezi beyaza büründü. Öğrenciler de Isparta Valiliği’nden 20 Aralık Pazartesi gününde gelecek olan son dakika kar tatili açıklamasını beklemeye başladı.

Kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle karla mücadele ekipleri gece saatlerinden bu yana çalışmalarına aralıksız olarak devam etti. Isparta-Burdur dağ yolunda yoğun kar yağışı nedeniyle sürücüler oldukça zor anlar yaşarken trafik zaman zaman durma noktasına kadar geldi. Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlarda Gökçay ve Milas gibi yüksek yerlerde karın sefasını sürdü.

Isparta 20 Aralık okullar tatil mi? Pazartesi Isparta Valiliği son dakika kar tatili!

Isparta 20 Aralık okullar tatil mi?

Isparta'da yoğun kar yağışı nedeniyle yarın 20 Aralık Pazartesi gününde okulların tatil olması beklenmektedir. Ancak 20 Aralık 2021 tarihinde Isparta Valiliği son dakika kar tatili açıklaması henüz yapılmamıştır.

Isparta 20 Aralık okullara kar tatili haberi için takipte kalın.

Isparta 20 Aralık okullar tatil mi? Pazartesi Isparta Valiliği son dakika kar tatili! ile ilgili etiketler Isparta Kar tatili isparta valiliği kar yağışı okullar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.