İspark yeni yıla yüzde 60 fiyat artışıyla başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın asgari ücreti açıklamasının ardından İstanbul’da toplu taşıma ücretlerine zam gelmişti. Bir zam haberi de İspark’tan geldi. İspark’ta yeni tarifede yüzde 60 fiyat artışı ile 1 saate kadar olan ücret 17,50 liradan 28 liraya yükseldi. İşte güncel liste...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı asgari ücret zammının ardından İspark otopark ücretlerine gelen zam dudak uçuklattı. zam geldi! Bugünden itibaren devreye giren zam ile İspark'ta 1 saate kadar olan ücret 17,50 liradan 28 liraya yükseltildi. Peki, hangi ilçeden otoparklara ne kadar ücret ödenecek? İşte ilçe ilçe güncel tarife...

İspark yeni yıla  yüzde 60 fiyat artışıyla başladı

Kapalı katlı otoparklar ve açık otoparklarda, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Kadıköy, Şişli, Üsküdar, Ataşehir, Bakırköy, Beykoz, Bayrampaşa, Bahçelievler, Eyüpsultan, Güngören, Kartal, Kağıthane, Maltepe, Pendik, Sarıyer, Zeytinburnu, Tuzla ve Ümraniye'de araçlar için yol kenarı otoparklarında da araçlar için 1 saate kadar olan ücret 18 liradan 28 liraya çıkarıldı.

Kapalı katlı otoparklar ve açık otoparklar ile yol kenarı otoparklarında Adalar, Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece, Sancaktepe, Silivri, Sultangazi, Sultanbeyli ve Şile ilçelerinde 12,50 lira olan 1 saatlik park ücreti 20 liraya yükseltildi.

İspark taksi duraklarında taksilerin giriş çıkış ücretleri de 5,50 liradan 8 liraya, 1 gün beklemesi ise 21 liradan 33 liraya çıkarıldı.

İspark yeni yıla yüzde 60 fiyat artışıyla başladı ile ilgili etiketler ekonomi İSPARK İstanbul Kadıköy Beyoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.