İspanyolların yerin dibine soktuğu Arda Turan cevabını sahada 3 golle verdi!

Barcelona'nın Borussia Mönchengladbach'ı 4-0 mağlup ettiği maçta son haftalarda hedef tahtasına konan Arda Turan attığı 3 gol ve yaptığı asistle yıldızlaştı.

Şampiyonlar Ligi'nde Camp Nou'da Borussia Mönchengladbach'ı konuk eden Barcelona 4-0'lık bir skorla galip ayrılırken Real Madrid maçında yaptığı hatayla eleştirilen Arda Turan, Messi'ye yaptığı asist ve attığı 3 golle yıldızlaştı.

Barcelona 16. dakikada Messi ile öne geçerken bu golün asistini milli oyuncumuz yapmıştı. İlk yarı da 1-0 Katalanların üstünlüğüyle bitti.

İkinci yarıda ise Arda Turan şov vardı. 50. dakikada sağ kanattan yapılan ortayı kafayla filelere gönderen yıldız oyuncu skoru 2-0'a taşırken bu golden 3 dakika sonra da Aleix Vidal'in yine sağ kanattan yerden çıkardığı topu şık bir plase ile filelerle buluşturdu ve kendisinin iki takımının üçüncü golünü kaydetti.

67. dakikada sahneye bir kez daha çıkan Arda, hat-trick yaptı.

Arda Turan, Şampiyonlar Ligi grup ve sonrasında hat-trick yapan üçüncü Türk oyuncu oldu. (Diğer oyuncular Tuncay Şanlı ve Burak Yılmaz)

— Fstats Analiz (@FstatsAnaliz) 6 Aralık 2016
İspanyolların yerin dibine soktuğu Arda Turan cevabını sahada 3 golle verdi! ile ilgili etiketler Barcelona Arda Turan gol asist
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.