İspanyol firmalar tedarik için İTO’da KOBİ’lerle buluştu

İstanbul Ticaret Odası Yan Sanayi Borsası’nın düzenlediği ‘Tedarikçi Günleri’, yerli ve yabancı ana sanayicilerle KOBİ’leri buluşturmaya devam ediyor. İşte detaylar...

İstanbul Ticaret Odası Yan Sanayi Borsası’nın düzenlediği ‘Tedarikçi Günleri’, yerli ve yabancı ana sanayicilerle KOBİ’leri buluşturmaya devam ediyor. KOBİ’lerin ana yüklenici firmalara tedarikçi olmasını sağlayan etkinliğin konuğu, bu kez İspanya merkezli Lidering S.A.U. oldu.

İspanyol firmalar tedarik için İTO’da KOBİ’lerle buluştu 
 
SIZDIRMAZLIK ÜRÜNLERİ
 
Lidering S.A.U., İTO’daki tedarikçi günleri kapsamında kalıplama, demir döküm, çelik döküm, toz metalurjisi (sinterleme), seramik, makina imalatı ve mekanik conta alanlarında faaliyet gösteren 10 firma ile online görüştü.
 
İspanya merkezli Lidering S.A.U., 1953 yılında kuruldu. Gıda, ilaç, enerji, su arıtma, kimya ve denizcilik endüstrileri gibi stratejik sektörlere yönelik üretim yapan firma, beş kıtada faaliyet gösteriyor. Firma, mekanik contalar ve endüstriye yönelik sızdırmazlık ürünleri geliştiriyor.

İspanyol firmalar tedarik için İTO’da KOBİ’lerle buluştu ile ilgili etiketler ekonomi İspanya KOBİ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.