İspanyol basınından flaş iddia: Fenerbahçe'den Löw sesleri yükseliyor

Vitor Pereira'nın görevine son verilmesinin ardından yeni teknik direktörü belirlemek için çalışmalara başlayan Fenerbahçe için flaş bir isim öne çıktı. İspanyol As gazetesinde yer alan habere göre sarı lacivertliler Almanya milli takımının eski antrenörü Joachim Löw için harekete geçiyor.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Fenerbahçe, sezon başında göreve gelen teknik direktör Vitor Pereira ile geçtiğimiz günlerde yolları ayırdı. Lider Trabzonspor ile arasında 14 puan bulunan sarı lacivertliler, yeni teknik direktörü belirlemek için çalışmalara başladı. Fenerbahçe için yerli ve yabancı adaylar gündeme gelirken son iddia İspanyol basınından geldi. As gazetesi, Almanya mili takımındaki görevinden ayrıldıktan sonra talım çalıştırmayan Joachim Löw'ün en önemli aday olduğunu yazdı. Haberde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Alman teknik adamla bire bir görüşmesi durumunda ikna edebileceği belirtildi.

TÜRKİYE'YE DÖNMEYE SICAK BAKIYOR

Almanya milli takımından ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan ve Freiburg'da yaşayan Löw'ün Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı öğrenildi. Arkadaşlarıyla konuşan Alman teknik adamın Türkiye'ye dönem arzusunun gizlemediği, As gazetesinin haberindeki bir başka ayrıntı olarak göze çarpıyor. Öte yandan Löw'ün Fenerbahçe'yi tercih etmesindeki bir başka unsurun da Mesut Özil olduğu ifade ediliyor. Alman teknik adamın, bir dönem Alman milli takımlarından önemli isimlerinden biri olan ve takımın Dünya Kupası'nı kazanmasında önemli bir faktör olan oyuncuyla yeniden çalışmaktan mutlu olacağı öğrenildi.

YARDIMCISI İSMAİL KARTAL OLACAK

Fenerbahçe yönetimi Löw'ün yardımcısını da belirledi. Sarı lacivertli yönetimin bir dönem takımın başında bulunan İsmail Kartal'ın Alman teknik adamın yardımcılığını yapmak için ikna ettiği iddia edildi. Löw'ün Fenerbahçe ile görüşmekte istekli olduğu ve yönetimin de Löw'ü ükna etmek için yüksek bir maaş ve transfer bütçesi sunmaya hazır olduğu gelen haberler arasında yer alıyor.

İspanyol basınından flaş iddia: Fenerbahçe'den Löw sesleri yükseliyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Joachim Löw teknik direktör görüşme
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.