İspanyol basını Arda Güler'in geleceğini paylaştı! Genç yıldızı Real Madrid'den ayıracak transfer

İspanyol devi Real Madrid'de forma giyen Milli futbolcumuz Arda Güler için kötü haber geldi. İspanyol basını, Real Madrid'in Kylian Mbappe'yi transfer etmesinin ardından Arda Güler'i kiralık olarak göndereceğini duyurdu.

Real Madrid'de ilk 11'e girmekte zorlanan Arda Güler'in, dünyaca ünlü futbolcu Kylian Mbappe'nin İspanyol devine transfer olması halinde forma giyme şansının daha da azalacağı belirtildi.

Defensa Central'in haberine göre; Mbappe'nin Real Madrid'e imza atma olasılığı gerçekleşirse Arda'nın kiralık olarak takımdan gönderilme ihtimali artacak.

Haberde, genç yeteneğin başka takıma kiralanmasının kulüp yöneticileri arasında konuşulmaya başlandığı ileri sürüldü.

Ayrıca Arda Güler'in durumunun Bundesliga temsilcileri Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen tarafından da yakından takip edildiği de belirtildi.

İspanyol basını Arda Güler'in geleceğini paylaştı! Genç yıldızı Real Madrid'den ayıracak transfer ile ilgili etiketler Arda Güler Real Madrid Kylian Mbappe
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.