İspanya serbest bırakmıştı! Almanya Muhammed Yakut’a vatandaşlık mı verecek?

İspanya'da yakalandıktan sonra çıkarıldığı ilk mahkemede serbest bırakılan Muhammed Yakut’un, Almanya’ya döneceği öğrenildi. İddialara göre Yakut’a sığınma başvurusu üzerine, Almanya’nın vatandaşlık vereceği ifade edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Almanya’dan sosyal medyada ile YouTube üzerinden yayınlar yapan ve hakkında soruşturma açılan Muhammed Yakut ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı.

ASILSIZ VE KASITLI YAYINLAR SONRASI SORUŞTURMA AÇILDI!

Yakut’a yaptığı asılsız ve kasıtlı yayınlar üzerine,hakkında,İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, "Birden fazla kişi tarafından birlikte yağma" ile “kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme ve yayma" suçlarından birden fazla soruşturma başlatılmıştı.Başsavcılığın soruşturması ile beraber,hakkında bulunduğı yerde yakalanması için kırmızı bülten çıkarılmıştı.


İSPANYA’DA ÖNCE TUTUKLANDI ARDINDAN SERBEST BIRAKILDI!


Genel seçimler sonrası bulunduğu Almanya’dan ayrıldığı ve İspanya’ya geçtiği belirlenen Yakut, Santander adlı şehirde yakalanmıştı.Polis tarafından çıkarıldığı mahkemede tutuklanan Muhammed Yakut’un Türkiye’ye iadesi bekleneniyordu.Ancak Yakut çıkarıldığı ilk mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı.Hakkın da bir çok suçtan 25 Mayıs’ta kırmızı bülten çıkarılan Yakut’un serbest kalması Türkiye’de şaşkınlıkla karşılanmıştı.

 

ALMANYA MUHAMMED YAKUT’A VATANDAŞLIK MI VERECEK?


Öte yandan, İspanya'da yakalandıktan sonra çıkarıldığı ilk mahkemede serbest bırakılan Muhammed Yakut ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı.SüperHaber’in elde ettiği bilgilere göre Türkiye tarafından aranan Yakut’un Almanya’ya döneceği öğrenildi.Yakut’un Almanya’ya dönmesinden sonra,sığınma başvurusu üzerine vatandaşlık verileceği iddia edildi.

İspanya serbest bırakmıştı! Almanya Muhammed Yakut’a vatandaşlık mı verecek? ile ilgili etiketler Muhammed Yakut İspanya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.