İspanya Milli Takımı'nda 2. koronavirüs vakası; Sergio Ramos'a yine davet yok

İspanya Milli Takımı'nda 2. koronavirüs vakası yaşanmasına rağmen ülkedeki Kovid-19 kurulu futbolcuların aşı olması için imtiyaz tanımadı! Busqets'ten sonra Llorente'yi de kaybeden teknik direktör Luis Enrique, kampa yeni isimleri davet ederken Sergio Ramos'u yine düşünmedi.

İspanya Milli Takımı'nda Sergio Busquets'in ardından Diego Llorente'nin de koronavirüs testi pozitif çıktı. İspanya Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, EURO 2020 hazırlıklarına Madrid'de devam eden milli takımında Kovid-19 testi dün pozitif çıkan defans oyuncusu Llorente'nin takımdan uzaklaştırıldığı duyuruldu.

Leeds United forması giyen savunma oyuncusunun, protokoller kapsamında donanımlı bir sağlık aracıyla kamptan ayrıldığı kaydedildi. Karantinada kalacak olan İspanyol futbolcunun sağlık durumuna göre milli takımdaki durumunun belirleneceği vurgulandı.

"La Roja"da ilk olarak 6 Haziran'da testi pozitif çıkan takım kaptanı Sergio Busquets kamptan ayrılmıştı.

Busquets'in ardından milli takım kafilesine hemen korona aşısı yapılması için Kültür ve Spor Bakanlığı ile İspanya Futbol Federasyonu girişimde bulunmuştu. Ancak Sağlık Bakanlığındaki Kovid-19 Kurulu, tek doz aşının sadece Johnson&Johnson'da olduğunu ve bu aşının genç yaştakilere yapılmasıyla ilgili şüphelerin olmasından futbolculara uygulanamayacağını açıklamıştı.

Teknik direktör Luis Enrique, Avrupa Futbol Şampiyonası'nın başlamasına kısa bir süre kala takımda çıkan Kovid-19 vakalarından dolayı Raul Albiol, Rodrigo Moreno, Carlos Soler, Brais Mendez, Pablo Fornals ve Kepa Arrizabalaga'yı kampa çağırdı. Real Madrid kaptanı Sergio Ramos ise tüm bunlara rağmen yine davet alamadı.

İspanya Milli Takımı'nda 2. koronavirüs vakası; Sergio Ramos'a yine davet yok ile ilgili etiketler İspanya EURO 2020 Diego Llorente luis enrique Sergio Ramos
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.