İspanya Kralı 6. Felipe'nin yeğeni, uyuşturucu çeteleri çatışmasının ortasında kaldı

İspanya Kralı 6. Felipe'nin yeğeni Felipe Juan Froilan, doğum gününü kutladığı gece kulübünde ölümden döndü. Froilan'ın ortasında kaldığı silahlı çatışmada 5 kişi ağır yaralandı. Yerel basında yer alan haberlerde, silahlı çatışmanın Malaga’da faaliyet gösteren rakip uyuşturucu çeteleri arasındaki bir hesaplaşmayla ilgili olduğu iddia edildi.

İspanya Kralı 6. Felipe'nin yeğeni Felipe Juan Froilan, silahlı çatışmanın ortasında kaldı.

Marbella kentinde Costa del Sol Gece Kulübü olarakta bilinen Opium Beach Club’ta dün gece 24’üncü yaş gününü kutlayan Felipe Juan Froilan, o sırada kulübün VIP bölümünde iki grup arasında silahlı ve bıçaklı çatışma çıkınca büyük tehlike atlattı.

Froilan’ın olayla bir ilgisi olmadığı ve yara almadan kurtulduğu belirtildi. Çatışmanın Hollanda ve İrlanda uyruklu iki kişi arasında patlak verdiği ifade edilerek, İrlandalı şahsın Hollandalı şahıs ile tartışmasının ardından kulüpten atıldığı, daha sonra geri gelerek Hollandalı şahsa bıçakla saldırdığı ve Hollandalı şahsın saldırıya silahını çekerek karşılık verdiği belirtildi. 4 kişinin silahla vurulduğu ve Hollandalı şahsın bıçakla yaralandığı aktarıldı. Yaralıların sağlık durumlarının kritik olduğu ifade edildi.

Yerel basında yer alan haberlerde, silahlı çatışmanın Malaga’da faaliyet gösteren rakip uyuşturucu çeteleri arasındaki bir hesaplaşmayla ilgili olduğu öne sürüldü. Telefon kamerası ile kaydedilen görüntülerde, silah seslerinin müzik sesini bastırması ile kulüpte bulunanların panikle kaçtığı ve güvenli gördüğü yerlerde kendini korumaya aldığı görüldü.

İspanya Kralı 6. Felipe'nin yeğeni, uyuşturucu çeteleri çatışmasının ortasında kaldı ile ilgili etiketler Doğum günü İspanya Kralı yeğeni 6. Felipe Felipe Juan Froilan silahlı çatışma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.