İsmail Türüt'ten Kadir İnanır'a çok sert çıkış!

Karadeniz müziği denilince akla gelen ilk isimlerden olan İsmail Türüt, konuk olduğu programda, usta sanatçı Kadir İnanır hakkında sert ifadeler kullandı.

Beyaz TV'de 8 Ekim Pazar günü yayınlanan "Uyan Türkiyem" programına konuk olan İsmail Türüt, 68 yaşındaki Yeşilçam efsanesi Kadir İnanır hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"ABDULLAH ÖCALAN BÖLÜCÜDÜR"

İsmail Türüt, Kadir İnanır'ın terörist başı Abdullah Öcalan için söylediği 'kendi halkının lideri' sözlerine çok sert tepki gösterdi. Bu cümlelerin bir karadeniz delikanlısının ağzına yakışmayacak cümleler olduğunu belirten Türüt, " Abdullah Öcalan bölücüdür, katildir, Türk'ün de düşmanıdır, Kürt'ün de düşmanıdır bu vatanın kanını emen bir müptezeldir" dedi.

yesilcam-efsanesini-bombaladi-olurse-cenazesine_10111752_23

Kadir İnanır’a "Bu millet seni baş tacı etmiş, yazıklar olsun" sözleriyle tepki gösteren Türüt, "Eskiden hukukumuz vardı, şimdi yok tabii. Beni dinler, severdi. Bir Karadeniz delikanlısının ağzına yakışmayacak sözler söyledi. Burada ayrılırız biz. Ben bu adamın cenazesine bile gitmem" dedi.

Ünlü türkücü, "Benim çizgim bellidir. Ne arkadaşlık ederim, ne dostluk ederim. Bu tip insanların cenazesine de gitmem. Şok oldum, hiç yakıştıramadım. Bir Karadenizli olarak üzüldüm" şeklinde konuştu.

İsmail Türüt'ten Kadir İnanır'a çok sert çıkış! ile ilgili etiketler Abdullah Öcalan Kadir İnanır Beyaz TV ismail türüt terorist lideri uyan türkiyem
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.