İsmail Saymaz'ın CHP isyanı! "İki büyükşehir belediyesini kaybedecekler"

CHP'ye yakınlığıyla bilinen İsmail Saymaz yerel seçimlere giderken CHP yönetimine canlı yayında öfkesini dile getirdi. Saymaz, yaklaşan yerel seçimler öncesinde seçmenlerin CHP'den gittikçe uzaklaştığına dikkat çekerek, "Çok kötü bir sınav verdiler. Su yok şehirde ya! CHP'liler su arabası gezdirip reklam yapıyor. Hatay'ı kaybedecekler" dedi

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı ve Başkan Erdoğan karşısında ağır bir yenilgi alan CHP seçimlerde yaşadığı mağlubiyetin ardından 'değişim' kriziyle adeta parçalandı.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu arasındaki koltuk kavgası gizli "zoom toplantısı'' ile birlikte açık savaşa dönüştü.

İSMAİL SAYMAZ'IN HAYAL KIRIKLIĞI

CHP'ye yakınlığıyla bilinen İsmal Saymazyerel seçimlere giderken CHP yönetimine yönelik öfkesini dile getirdi. Saymaz, yaklaşan yerel seçimler öncesinde seçmenlerin CHP'den gittikçe uzaklaştığına dikkat çekti.

Depremin vurduğu Hatay'dan örnek veren Saymaz, "Çok kötü bir sınav verdiler. Su yok şehirde ya! CHP'liler su arabası gezdirip reklam yapıyor. Hatay'ı kaybedecekler" diye konuştu.

"ESKİŞEHİR'DE CHP'YE OY YOK!"

Eskişehir'de de seçimlerin kaybedileceğini vurgulayan Saymaz, "Eskişehir'in gelişmesinin durduğu, diğer şehirlerden geri kaldığı ifade ediliyor. Yılmaz Büyükerşen 86 yaşında ve yeniden aday olacak. İYİ Partililer oy vermeyeceğini söylüyor" ifadelerini kullandı.

İsmail Saymaz'ın CHP isyanı! "İki büyükşehir belediyesini kaybedecekler" ile ilgili etiketler İsmail Saymaz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.