İsmail Saymaz: Sedat Peker'e bir bilgi akışı var

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, firari Sedat Peker ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hakkında yakalama kararı bulunan Peker'in yalnız olmadığını ifade eden Saymaz, Peker'e bir bilgi akışı olduğunu söyledi.

CHP'ye yakın televizyon kanalı Halk TV'de Özlem Gürses'in sunduğu bir programda konuşan İsmail Saymaz, firari suç örgütü lideri Sedat Peker'e ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sedat Peker'in ilişkiler ağının AK Parti'ye mal etmeye çalışan muhalif kesimi ters köşeye yatıran İsmail Saymaz, "milliyetçi ve muhafazakar" olarak tanımlanan Sedat Peker'in 90'larda Refah Partililer ile değil sosyal demokrat bir siyasetçi ile yakın ilişki içinde olduğunu açıkladı.

'SOSYAL DEMOKRAT BİR SİYASETÇİ' İLE YAKIN İLİŞKİ

Saymaz, Peker ile birlikte sosyal demokrat bir siyasetçinin de Rize'de 'yardım' faaliyetlerinde bulunduğunu belirtti.

İsim vermekten kaçınan Saymaz, muhafazakarlıkla alakası olmadığını vurguladığı Sedat Peker'in 'hemşehriciliği' kullanarak çeşitli temaslarda bulunduğunu söyledi.

CHP'Lİ VEKİLLERLE DE GÖRÜŞTÜ

Suç örgütü liderinin açıklamalarına değinen Özlem Gürses de Sedat Peker'in CHP vekillerle de görüştüğünü belirtti.

"SEDAT PEKER'E BİLGİ AKIŞI VAR"

Suç örgütü liderinin yalnız olmadığını söyleyen İsmail Saymaz, Sedat Peker'e bir bilgi akışı olduğu dile getirdi. Diğer konuklardan İpek Özbey ise Saymaz'ın ifadelerine katıldığını ifade etti.

Öte yandan Saymaz, Peker'in Arnavutluk'ta bir gün bile kalamadığını söyledi.

Peker, bu sözlere Twitter hesabından yanıt verdi. "Sayın İsmail Saymaz bey, bir televizyon programınızda Arnavutluk’ta bir gün bile Sedat Peker kalamadı demişsiniz. Şimdi bu beni çok üzdü. Ben resmi olarak Kosova’da görünürken, tüm polisler, herkes beni Kosova’da ararken, ben Arnavutluk’ta kalıyordum." diyen Peker, kendisinin 'sihirli Türk' olduğunu öne sürdü.

Peker, şu paylaşımı yaptı:

"İsmail Saymaz bey, benimle ilgili her şeyi söyleyebilirsin, ancak profesyonelliğim konusunda küçültücü bir örneği asla kabul etmem.Belki kafan karışmıştır.Resmi olarak Kosova’da görünüp kendisi nasıl Arnavutluk’ta olabilir diye.SIR burada.Ben MAGIC TURK’üm,yani SİHİRLİ TÜRK’üm."

 

İsmail Saymaz: Sedat Peker'e bir bilgi akışı var ile ilgili etiketler İsmail Saymaz Halk TV Sedat Peker

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.