İsmail Saymaz Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi aradı abdest lavabosu buldu

CHP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci İsmail Saymaz sosyal medya iftiralarını kanıtlamaya çalıştı. Saymaz jakuzi aradı abdest lavabosu buldu.

Gazeteci İsmail Saymaz, Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi aradı. CHP'ye yakın trollerin, Google'dan buldukları jakuzi görselini paylaşarak başkanlık katında lüks jakuzilerin olduğu yalanını yayması sonrası eski başkan Şeyma Döğücü iftiraları net bir dille yalanlamış ve Başkan Alper Yeğin'e, iddiaların ispatlanması çağrısında bulunmuştu.

Yanına aldığı CHP'li Başkan Alper Yeğin ile belediye binasını gezen İsmail Saymaz, aradığı jakuziyi bulamasa da görüntülediği banyoyu "burası da o meşhur bölge" sözleriyle servis etti. Yeğin'in, "Jakuziyle bunun olması arasında hiçbir fark yok." sözleri de dikkatlerden kaçmadı. Görüntülerde 2 metrekarelik duş alanı ve abdest lavabosu yer alıyor.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasından sonra "Belediyede "jakuzi" avına düşüp duşakabinle karşılaşmışlar! Yüzleri kızarmamış, abdest lavabosunu ve banyo kabinini İŞTE O BÖLGE diye gösteriyorlar! Millet oy vermiş, hizmet beklerken "yalanları sıvama" görevi bunlara verilmiş! Hep böyleydiler, kendi kendilerini rezil ediyorlar!" eleştirileri yapıldı.

İsmail Saymaz Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi aradı abdest lavabosu buldu ile ilgili etiketler İsmail Saymaz CHP Sancaktepe

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.