İsmail Küçükkaya'dan CHP eleştirisi: "Aday adaylık başvurusu bile yapmamışlar. Şimdi hop paraşütle aday yapılacaklar."

CHP'ye yakın muhalif gazeteci İsmail Küçükkaya, CHP'nin adayları için 'Heyecan yaratmadı' dedi ve Ankara Çankaya'da yaşanan aday belirleme sürecinde yaşanan durumu eleştirdi.

Muhalif gazeteci İsmail Küçükkaya, CHP'nin aday belirleme konusunda izlediği stratejiyi ve Çankaya'da aday adayı olmadan aday gösterilmesi beklenen iki ismi eleştirdi.

Küçükkaya, "Beyefendi ve hanımefendi 2 ay önce parti meclisine giriyorlar, şimdi hop paraşütle ikisinden birini aday yapacaklar. Aday adayı bile olmamışlar" ifadelerini kullandı.

Küçükkaya'nın sözleri şöyle:

"CHP'nin Ankara Çankaya'da 22 aday adayı var. Ama seçilecek isimlerin bu 22 aday adayının dışında olduğu belirtiliyor.

Özgür Özel iddialı bir giriş yapıp söylemleri değiştirdi ama kadrolarda öyle heyecan yaratacak bir şey görmedim daha.

Hüseyin Can Güler ve Gül Çiftçi daha yeni parti meclisine girmiş. Aday adaylık başvurusunda bulunmamışlar. Beyefendi ve hanımefendi parti meclisine girmiş. Parti meclisine girmek demek çok acayip bir şeydir. 3 ay önceki parti meclisine giriyorlar şimdi hop paraşütle ikisinden birini aday yapacaklar.

Tabii ki heyecan yaratmadı. Gerçek bu. İzmir'de de Çankaya'da da heyecan yaratacak aday bulamadı CHP. Bakalım Hatay'da ne olacak."

İsmail Küçükkaya'dan CHP eleştirisi: "Aday adaylık başvurusu bile yapmamışlar. Şimdi hop paraşütle aday yapılacaklar." ile ilgili etiketler Özgür Özel İsmail Küçükkaya CHP Ankara Çankaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.