İsmail Köybaşı, Trabzonspor'dan haber bekliyor

Trabzonspor'da sol bek arayışı sürerken bordo-mavililerin önceliği bu bölgeye yabancı bir isim almak. Birger Meling ve Dalbert gibi isimlere teklif götüren Bordo-Mavililerin, yeni yabancı kuralı nedeniyle bir de Türk oyuncuyla görüşme halinde olduğu kaydedildi. Bu futbolcunun ise İsmail Köybaşı...

Trabzonspor kadrosunu İsmail Köybaşı'yla takviye etmek istiyor. Son olarak Çaykur Rizespor forması giyen ve şu an serbest oyuncus statüsünde bulunan 32 yaşındaki sol bekle büyük ölçüde anlaşıldı.

Marek Hamsik, Gervinho, Bruno Peres ve Koita'yla 4 yabancı transfere imza atan Trabzonspor, yerli kalitesini arttırmak için arayışa geçti. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın elindeki kadroda sol bek olarak yalnıca Faruk Can Genç bulunuyor. Sabah'ın haberine göre; tecrübeli çalıştırıcı, İsmail Köybaşı'ya “Seni kadroda düşünüyorum. Benden haber bekle” dedi.

Avcı'nın bu telefonu sonrası Hatay, Rize ve Giresun'un tekliflerini beklemeye alan Köybaşı, Trabzon yönetimiyle 5 milyon TL'ye ön anlaşma yaptı.

Sabah gazetesi yazarı Ömer Üründül, İsmail Köybaşı transferinin Trabzonspor'a faydalı olacağını yazdı. Üründül, "Deneyimli bir oyuncu. Hangi takımda görev aldıysa sahaya çıkınca elinden gelini fazlasıyla yapar. Zaman zaman sakatlık problemleri yaşadı. Yurt dışında da La Liga ekiplerinden Granada forması giydi. Trabzonspor'da kendisine iyi bakarsa ve sakatlık problemi çıkmazsa çok faydalı bir transfer olur" ifadelerini kullandı.

GEÇEN SEZONU ÇOK İYİ GEÇİRDİ

28 kez A Milli Takım forması giyen İsmail Köybaşı, 2009'da Gaziantepspor'dan Beşiktaş'a 5 milyon euro bonservisle transfer olmuştu. Siyah-Beyazlı formayı 7 sezon giyen tecrübeli sol bek, 2016 yazında Gökhan Gönül ile Caner Erkin'in Beşiktaş'a transferi sonrası "misilleme" olarak Fenerbahçe'nin o dönemki yönetimi tarafından transfer edilmişti.

Sarı-Lacivertli takımdan sonra bir ara La Liga'da Granada forması giyen Köybaşı, geçen Çaykur Rizespor'a transfer olmuş ve Doğu Karadeniz ekibinin formasıyla Süper Lig'de 20 maça çıkıp 3 gol, 2 asistlik azımsanmayacak bir skor katkısı sunmuştu.

İsmail Köybaşı, Trabzonspor'dan haber bekliyor

İsmail Köybaşı, Trabzonspor'dan haber bekliyor ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı İsmail Köybaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.