İsmail Kartal'dan Zorbay Küçük sözleri... "İnşallah kırmızı kart kendi kararıdır"

İsmail Kartal: "Böyle bir ortamda, böyle bir atmosferde böyle bir kırmızı kart çıkarabiliyorsanız, başka maçlarda da bunlar çıkabiliyor mu, bunu merak ediyorum. Mesela Ahmetcan’ın bir el pozisyonu var ve son adam, es geçildi. Auta giden topa korner gösterdi. İnşallah kendi tercihlerinden dolayıdır diyorum, başka bir şey düşünmek istemiyorum."

Trabzonspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal, maçın ardından konuştu.

Takımının mücadelesinden memnun olduğunu söyleyen Kartal, “Taraftarımız bize güç kattı. Bu taraftarla herkese karşı çok güçlüyüz" diye konuştu.

17. dakikaya kadar her an gol atabilecek şekilde oynadıklarını söyleyen İsmail Kartal, şunları söyledi:

"17. dakikaya kadar neler oldu. Her an gol geldi gelecek diyorduk. 10 kişi kalmamıza rağmen planımızı işlettik. Szalai ile Osayi ile kanatlarımızı kullandık. Oyuncularımın da yüksek enerjisi ve taraftarın desteğiyle bir adım daha fazla attılar, 1 nefes daha fazla yoruldular ve karakter koydular. Onlara çok teşekkür ediyorum."

"HAKEMİN KARARLARI İNŞALLAH KENDİ TERCİHLERİDİR"

"Ben genelde hakemlerle ilgili konuşmuyorum. Ancak böyle bir ortamda, böyle bir atmosferde böyle bir kırmızı kart çıkarabiliyorsanız, başka maçlarda da bunlar çıkabiliyor mu, bunu merak ediyorum. Mesela Ahmetcan’ın bir el pozisyonu var ve son adam, es geçildi. Auta giden topa korner gösterdi. İnşallah kendi tercihlerinden dolayıdır diyorum, başka bir şey düşünmek istemiyorum. Hakemler de bizim insanımız, hata yapabilir ama böyle bir ortamda her şeyin üst üste olması, hep de bizim aleyhimize olması bana düşündürücü geliyor."

 

Göreve geldiği andan itibaren takımda önemli gelişmeler yaşandığına dikkat çeken tecrübeli çalıştırıcı, "Göreve geldiğim gün mental, taktik disiplin ve fizik üzerinde duracağımızı söylemiştim. Bugün takımın nasıl korkmadan oynadığını herkes gördü. Bazı şeyleri hallettiğimizi düşünüyorum. Her hafta hem mücadele gücümüzü hem de taktik gelişimimizi net görüyorum. Bazı eksiklerimiz var. Buna rağmen hiçbir şekilde, sakattır, hastadır diye bir mazeret üretmedim. Elimde hangi oyuncular varsa, mental ve fizik olarak hazırlamak istedik. Bugün de böyle oldu. Ama muhteşem taraftarımızın desteği, vites artırmamızı sağladı." diye devam etti.

İsmail Kartal'dan Zorbay Küçük sözleri... "İnşallah kırmızı kart kendi kararıdır" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor İsmail Kartal Zorbay Küçük
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.