İsmail Kartal'dan transfer açıklaması: Belki bir tane daha bir şey daha olabilir!

Türkiye Kupası 5. tur maçında Fenerbahçe sahasında Adanaspor'u 6-0 yenerek son 16 turuna yükseldi. Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör İsmail Kartal, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Türkiye Kupası 5. tur maçında Fenerbahçe sahasında Adanaspor'u 6-0 yenerek son 16 turuna yükseldi.

Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör İsmail Kartal, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"GÜZEL BİR GALİBiYETLE TURU GEÇTİK''

"Güzel bir galibiyetle turu geçtik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu maçta daha az şans bulan gençlerimizi ve fırsat vermeyi beklediğimiz oyuncuları sahaya sürdük. Çubukluyu giyen her oyuncu en değerli oyuncudur. Kazandığımız için mutluyuz."

''ÇUBUKLUYU GİYEN OYUNCU BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR''

"Sonuçta çubukluyu giyen oyuncu bizim için değerlidir. Sezon başından bu yana söylüyoruz. Herkesin birbirine saygısı var. Onların bize, bizim onlara... Takım içindeki dengeleri tutarak oyun içinde kalmak istiyoruz."

"ERKENDEN TAKIMA KAZANDIRAN YÖNETİCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİM''

"Krunic ve Bonucci'yi erkenden takıma kazandıran yöneticilerimizi tebrik ederim. Kadro derinliği olarak orta ve uzun vadede ihtiyacımız vardı. Krunic ilk maçı olmasına rağmen iyi oyun çıkardı. Bugün 6 numara olarak başladı savunmaya geç dedik ve oraya da geçti."

"BELKİ BİR TANE DAHA BİR ŞEY DAHA OLABİLİR''

"Şu anda biz takım içerisindeki 2 transferle kendi balansımızı bulduğumuzu düşünüyorum. Duruma göre sonra bakarız. Belki bir tane daha bir şey daha olabilir. Ama şu anda yüzde yüz bir oyuncu daha alacağız diye kendimizi şartlandırmadık."

"ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ İLE İLGİLİ BİR KARAR VERMEDİK"

"Herhangi birinin gitmesiyle ilgili karar vermedik. Çağlar'la ilgili de bir karar vermedik. Bakacağız, bekliyoruz. Zaman içerisinde ne olacak bakacağız."

 

İsmail Kartal'dan transfer açıklaması: Belki bir tane daha bir şey daha olabilir! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Adanaspor Ziraat Türkiye Kupası Türkiye Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.