İsmail Kartal'dan Fenerbahçe'ye hakem göndermesi!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, maçlarındaki hakem yönetimlerine tepki gösterdi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal'dan Fenerbahçe'ye hakem göndermesi!

Kartal, "Maça en iyi şekilde hazırlanıp taraftarımızın önünde devreye huzurlu girmek istiyoruz. Herkesi mutlu etmek istiyoruz. Sakatlıkları bulunan Sasse ve Nill De Pauw yok. Moroziuk cezalı. Ellerinden gelenin en iyisini verecek bir kadroyla mücadele edeceğiz. Ligin en çok koşan ikinci takımıyız. Bazı eksiklerimiz var. Yönetim ile konuştuk. Devre arasında bu eksikleri gidermeye çalışacağız." diye konuştu.

Kartal, camianın galibiyete ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "Fenerbahçe maçında camiaya yıl sonu hediyesi vermek istiyoruz. Kazanmak için çıkacağız. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur. Devreyi güzel kapatır kampa huzurlu gideriz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe maçına hakem Halil Umut Meler'in atanmasını şaşkınlıkla karşıladığını belirten Kartal, "Maç analizinde öğrendim. Şaşırdık. İnşallah güzel maç yönetilir. Burada verilen emekler heba olmasın. Herkes emek veriyor. Taraftarımız her yere geliyor. Bir avuç taraftar, Malatya tribünlerini susturdu. Enerjileri maçı kazanmamızı sağladı. Kimseden haksız bir şey istemiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

İsmail Kartal'dan Fenerbahçe'ye hakem göndermesi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Çaykur Rizespor Halil Umut Meler İsmail Kartal Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.