İsmail Kartal: Nasıl olsa 10 kişiler rehavetine kapıldık ve kaybettik

Süper Lig'de 6 maçtır galibiyete hasret olan Konyaspor'un düşüşü, 70 dakika 10 kişi oynayan Beşiktaş karşısında da devam etti. Yeşil-Beyazlı takımın teknik direktörü İsmail Kartal, İstanbul dönüşü yönetimle masaya oturdu ve istifası istenen tecrübeli çalıştırıcı, görevi bıraktı.

Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Konyaspor'un 3 puan hasreti 6 maça çıktı... Sezonun ilk yarısında Beşiktaş'ı 4-1, Galatasaray'ı 4-3 ve deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup eden Yeşil-Beyazlılar, son 6 maçın 4'ünü kaybederek sadece 2 puan toplayabildi.

Beşiktaş maçının ardından taraftarla sosyal medyadan deneyimli hocanın istifasını istemişti. Yeşil-beyazlı yönetim İstanbul dönüşü Kartal bir araya geldi. Görüşmede kulüp ile İsmail Kartal sözleşmenin karşılıklı feshine karar verdi.

Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, maçın ardından karşılaştığı "Bir karar alacak mısınız" şeklindeki istifa sorusuna, "Bir karar alacak durumum yok. Yönetimden bize öyle bir talep gelirse kabul ederim" demekle yetinmişti. 

Maçın basın toplantısında konuşan Kartal, şunları söyledi: "Beşiktaş 10 kişi kalana kadar maç ortadaydı. Oyunun kontrolünü ele aldık. Çok fazla bir şey üretemedik. İlk yarının sonuna doğru da kontrol Beşiktaş'a geçti. İkinci yarıdaki değişikliklerle dengeledik. Önden baskı kurmaya çalıştık. Beşiktaş 10 kişi kalmasına rağmen daha çok istedi, daha çok mücadele etti. Beşiktaş 10 kişi de kalsa kaliteli takım. Kaybettik, çok konuşacak bir şey yok. Onlar hak etti. Tebrik ediyorum. Bizde de bazı oyuncularımız istedi. 10 kişi kalan takıma karşı, 'Nasıl olsa 10 kişiler' rehavetine kapıldık ve kaybettik. Beşiktaş'a başarılar dilerim" 

İsmail Kartal: Nasıl olsa 10 kişiler rehavetine kapıldık ve kaybettik ile ilgili etiketler Konyaspor Beşiktaş İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.