İsmail Kandemir kimdir kaç yaşında?

Ayasofya Camii'nde Erdoğan ile birlikte aynı safta yan yana Cuma namazı kılacak olan Bursalı matematik öğretmeni İsmail Kandemir kimdir sorusunu gündemde.

Ayasofya Camii’nin ibadete açılmasında büyük emekleri olan Bursalı matematik öğretmeni İsmail Kandemir’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile beraber aynı safta yan yana Cuma namazı kılacağı belirtildi. İsmail Kandemir kimdir kaç yaşında?

Diyanet tarafından özel davetli olarak Ayasofya Camii’ndeki Cuma namazına katılacak olan Bursalı matematik öğretmeni İsmail Kandemir gündem oldu. Erdoğan ile beraber Ayasofya Camii’nde yan yana aynı safta Cuma namazı kılacak olan İsmail Kandemir’in kim olduğu merak ediliyor.

İSMAİL KANDEMİR KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

İsmail Kandemir 1945 yılında dünyaya geldi. Bursa'da yaşamını sürdüren İsmail Kandemir, Matematik öğretmeni olarak görev yaptı. 33 yıl boyunca aralıksız olarak öğretmen olarak çalışan İsmail Kandemir, Çevreye Hizmet Derneği'nin kurucusu olup 5 caminin açılmasına öncülük etmiştir.

İsmail Kandemir kimdir kaç yaşında? ile ilgili etiketler ayasofya cami İsmail Kandemir cuma namazı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.