İsmail Hacıoğlu'ndan Filistin paylaşımlarından rahatsız olan takipçilerine tepki!

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına sessiz kalmayan ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, sık sık Filistin paylaşımları yapmasından bazı takipçilerinin rahatsız olduğunu söyledi. Paylaşımlarından rahatsız olan takipçilerine rest çeken ünlü oyuncu 'Takipten çıkabilirsiniz' dedi. İşte İsmail Hacıoğlu'nun o paylaşımı...

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, sık sık Filistin paylaşımları yapmasından bazı takipçilerinin rahatsız olduğunu söyledi. Paylaşımlarından rahatsız olan takipçilerine rest çeken ünlü oyuncu 'Takipten çıkabilirsiniz' dedi. İşte İsmail Hacıoğlu'nun o paylaşımı...

İsrail'in Gazze'yi 2 aydır bombalamasına tepki yağarken ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu da bu katliama 'dur' diyenler arasında yer aldı. Sık sık Filistin paylaşımları yapan ünlü oyuncu yaptığı son paylaşım ile dikkat çekti.

"BEN KAFAMI YASTIĞA RAHAT KOYAMIYORUM"

İsmail Hacıoğlu, , sık sık Filistin paylaşımları yapmasından bazı takipçilerinin rahatsız olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu Filistin ile ilgili paylaşımlarından rahatsız olan kişilere "'Bıktık neden sürekli Filistin mesajı paylaşıyorsun' diyen dostlarım, ben kafamı yastığa rahat koyamıyorum kusura bakmayın takipten çıkabilirsiniz" diyerek cevap verdi.

İsmail Hacıoğlu'ndan Filistin paylaşımlarından rahatsız olan takipçilerine tepki!

 

İsmail Hacıoğlu'ndan Filistin paylaşımlarından rahatsız olan takipçilerine tepki! ile ilgili etiketler İsmail Hacıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.