İsmail Ege Şaşmaz'dan samimi itiraflar... Kariyer yolculuğunu anlattı

FOX TV'de ekrana gelen El Kızı dizisiyle ekranda olan ve hayat verdiği Harun karakteriyle gönüllerde taht kuran 28 yaşındaki oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, konuk olduğu Hakan Gece ile Sıkı Muhabbet programında samimi açıkalamalarda bulundu.


Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet'in bu haftaki konuğu "El Kızı' dizisinin başrol oyuncu İsmail Ege Şaşmaz oldu. Genç oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, konuk olduğu Hakan Gence’nin YouTube programında çocukluğunu, ilişkisini ve kariyer yolculuğunu anlattı.

'TAKSİYE VERECEK PARAM YOKTU, METROBÜSTEN İNİP YÜRÜDÜM'

“Çocukken çok yaramazdım. Mahallenin en yaramaz çocuğu bendim. Babam ayakkabıcıda çalışıyor ve otobüs şoförlüğü yapıyordu” diyen Şaşmaz, İstanbul’a tek başına geldiğini söyledi: “Kimseyi tanımıyordum. İlk yılımda 14 ev değiştirdim. Taksiye verecek param yoktu. Üzerimde takım elbiseyle metrobüsten Avcılar’da indim, Beylikdüzü’ne kadar yürüdüm.”

 İsmail Ege Şaşmaz'dan samimi itiraflar... Kariyer yolculuğunu anlattı

Başarının ilk şartının yakışıklılık olduğunu söyleyen oyuncu, kendini seksi bulduğunu anlattı, “Aynada yaptığım sporun karşılığını görmeyi seviyorum” dedi.


'EŞİMLE İLK KEZ 10 GÜN AYRI KALDIK'

Eşi Hande Ünal’la ilgili soruları da yanıtlayan Şaşmaz, “Hande’yi insan olarak çok sevdim. Zekâsına hayranım. Çok zeki ve güzel bir insan. Tanıştığımız günden bugüne, ilk kez geçenlerde 10 gün ayrı kaldık” diye konuştu.

İsmail Ege Şaşmaz'dan samimi itiraflar... Kariyer yolculuğunu anlattı

 

İsmail Ege Şaşmaz'dan samimi itiraflar... Kariyer yolculuğunu anlattı ile ilgili etiketler İsmail Ege Şaşmaz Hande Ünal Hakan Gece ile Sıkı Muhabbet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.