İsmail Balaban'ın "Yanlış İnsana Güvenmiş" paylaşımı kafaları karıştırdı!

Survivor şampiyonu İsmail Balaban ile İlayda Şeker arasında aşk tazeliğini korurken Balaban'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı.

İsmail Balaban, Survivor'da yarışırken nişanlığı Gamze Atakan'dan ayrılmış ardından ise İlayda Şeker ile birlikte olmaya başlamıştı. Twitter adresinden yaptığı paylaşımda "Yanlış insana güvenmiş" ifadelerini kullanan Balaban kısa süre içinde paylaşımını sildi.

Ünlü güreşçi ve eski Survivor şampiyonu İsmail Balaban'ın yaptığı bu paylaşım kafaları karıştırdı. "Yanlış insana güvenmiş" paylaşımının ayrıldığı nişanlısı Gamze Atakan'a bir gönderme olarak yorumlayanlar olsa da sevgilisi İlayda Şeker'e bir sitem olarak algılayanlar da oldu.

İşte İsmail Balaban'ın kafaları karıştıran paylaşımı

 

İsmail Balaban'ın "Yanlış İnsana Güvenmiş" paylaşımı kafaları karıştırdı! ile ilgili etiketler Survivor ismail balaban İlayda Şeker
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.