Isla'nın eşi KYK yurdunda böyle görüntülendi!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mauricio Isla'nın ailesi ile birlikte Güngören'de bir devlet yurdunda karantinaya alındığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de forma giyen Şilili futbolcu Mauricio Isla'nın, Güngören'de bir devlet yurdunda karantinaya alınan eşini ve kızını yalnız bırakmamak için yurda yerleştiği iddia edildi.

Isla'nın eşi KYK yurdunda böyle görüntülendi!

Ülkesi Şili'de bir müzik yarışmasına giden Mauricio Isla'nın eşi Gala Caldirola, yarışmanın iptal edilmesi ile birlikte Türkiye'ye geri döndü.

Kurallar gereği iki hafta karantinaya alınan Gala Caldirola, Güngören'deki bir devlet yurduna yerleştirildi. Mauricio Isla da eşini ve çocuğunu yalnız bırakmamak için yurda gitti ve ailesiyle karantinaya girdi.

Isla'nın eşi KYK yurdunda böyle görüntülendi! - Resim : 2

Fenerbahçe Kulübü'nün, bireysel antrenmanlarını devam ettirmek zorunda olan Isla'nın eşinin yanından karantinaya girmesine ne tepki vereceği merak konusu...

Isla'nın eşi KYK yurdunda böyle görüntülendi! - Resim : 3

Gala Caldirola, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Sanırım bu odayı ve gün doğumunda pencereden içeri güren güneş ışıklarını sevmeye başladım. (Şaka, eve gitmek için sabırsızlanıyorum)" diyerek karantinada olduğunu doğruladı.

Gala Caldirola, Isla ve kızı ile beraber çekilmiş bir videoyu da yine sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşarak Isla'nın da yanında olduğunu gösterdi

Kaynak Yeniçağ: Fenerbahçe’nin yıldızı Isla ailesi ile birlikte yurtta karantinaya girdi

Isla'nın eşi KYK yurdunda böyle görüntülendi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Koronavirüs Korona Süper Lig mauricio ısla
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.