İslami Otelde Muhafazakâr Tatil Konforu

İslami otelkavramı son yıllarda muhafazakâr kesimin tatil ihtiyacına yönelik olarak dizayn edilmiş otelleri içermektedir.

İslami yaşam tarzına ve inanca uygun bir biçimde kişilerin tatillerini geçirdikleri bu oteller içerisinde keyifli bir tatil geçirebilmeniz için tüm detaylar düşünülmüştür. Özellikle ailelerin ve kadınların kendilerini çok rahat hissedebileceği bu konseptli tatil mekânlarındamahremiyetin korunması esas alınıyor. Genelde bir kompleks olarak inşa edilen ihtişamlı mekanlarda yüzme havuzu, plajlar, aile hizmetleri, çocuk parkları, yeme ve içme alanları ve tatil için İslami oteli tercih eden kişilerin ibadetlerini kolaylıkla yapabilecekleri mescitte yer almaktadır.

Neden İslami Otel Tercih Edilmeli?

Pek çok insan hayatın yorgunluğunu atarak çok daha verimli ve sağlıklı bir gündelik tempo yakalayabilmek için tatile ihtiyaç duyar. Tatil kavramı kişilerin tercih ettiği sıklıkla ve zamanla ilgili olarak kısa süreli, uzun süreli, yazın ve ya kışın yapılabilmektedir.

Tatilin temel amacı dinlenmek ve keyifli zaman geçirmektir. Ancak ülkemizde doğa ve deniz turizmi dikkate alındığında genel itibariyle sunulan imkânlarmuhafazakâr bir yaşam biçimini benimseyen kişiler için uygun olmayabilir. Bu ihtiyaçtan hareketle İslami otelkavramı ortaya çıkmıştır. Bu otellerde kadınlar ve erkekler hem tatillerini yaparken hem de İslami değerlerden ve hassasiyetlerini ödün vermeden keyifli zaman geçirebilir.

Standart bir oteldemuhafazakâr bir kadın ve bireysel erkek, tatil aktivitelerinin karma bir yapıya sahip olmasından rahatsızlık duyabilir. Plajda güneşlenmek ve ya havuzda yüzmek istediğinde karma bir kullanım alanı yaratılmış olması, hassas olduğu konular nedeniyle tatilini keyifsiz geçirmesini beraberinde getirebilir. Ancak İslamiyet’in emir ve yasakları göz önüne alınarak sunulan tatil organizasyonları muhafazakârkesim için uygun olduğu gibi, muhafazakâr olmayan kesime de hitap etmektedir. Bu yönüyle herkes tarafından tercih edilebilir.

İslamiOtelleri Diğerlerinden Ayıran Özellikler Nelerdir?

İslami otel denildiğinde insanların aklına gelen sorulardan biri de, bu tatil mekânını tercih ettiklerinde ne tür bir ayrıcalığı sahip olacaklardır.

• Muhafazakâr otellerde en belirgin nokta, kadınların ve erkeklerin ayrı bir biçimde kullanabileceği aktivite alanlarıdır. Kadınlara ve erkeklere özel olarak dizayn edilen yüzme havuzları ve plajlar, insanların kendilerini rahat hissedebilmeleri açısından büyük önem taşır.

• İslami otellerde alkollü içkiler konaklayan kişilere sunulmak. Bu yönüyle İslamiyet’in yasak saydığı bir içeceğin tüketilmesi ve bu içeceğin tüketildiği alanlarda olmaktan dolayı duyulan rahatsızlıkların önüne de geçilmiş olur.

İslami Otelde Muhafazakâr Tatil Konforu

• Muhafazakâr kişiler için dizayn edilen bu otellerde gözetilerek bir diğer husus da, İslami aktivitelerdir. İslami aktiviteler doğrudan katılımcılara hitap eder ve kişilerin inançlarına uygun bir aktivite içerisinde yer almalarını sağlayarak keyifli zaman geçirmelerine yardımcı olur.

• İslami otelolarak ifade edilen tatil mekânlarında ezan ve namaz vakitlerine ekstra hassasiyet gösterilmektedir. Otelin odasında mutlaka kişilerin ibadetlerini eşlik eden seccade, tesbih, takke ve namaz örtüleri yer almaktadır. Bu sayede hazırlıksız olarak tatile çıkan kişiler, ibadetinden de geri kalmamış olur.

• Muhafazakâr otellerde alkollü içecek konusunda gösterilen hassasiyet, gıda ürünleri için de geçerlidir. Otelde ikram edilen ve tüketilen etlerin İslami usullere uygun bir biçimde sunumu gerçekleştirilir. Bu tüm gıda ürünleri için geçerlidir.

Zehra Otel İle MuhafazakârTatilin Keyfini Sürün

İslami otelseçenekleri arasına adını altın harflerle yazdıran Zehra Otel, tüm misafirlerinin konforlu bir tatil deneyimi yaşayabilmesi için, çaba sarf etmektedir. Ülkemizin nadide tatil yerlerinden Fethiye’de yer alan bu otel, her şey dahil helal konsept tatil paketleri ile çok kısa bir süre içerisinde tercih edilen muhafazakar otellerden biri haline gelmiştir.

Kompleks içerisinde kadınlara özel bir plajı bulunan Zehra Otel bu yönüyle alanında ilk ve tektir. Misafirlerine kapsamlı konaklama hizmetinin yani sıra

• Balayı süiti
• Tekne turu
• Yamaç paraşütü
• Rafting
• Saklıkent turu gibi aktiviteler de sunan bu İslami otel, farklı tatil planlarını da bir araya getirebilmesi başarmıştır.

Otel, butik otel, tatil köyü, villa ve plaj hizmeti veren Zehra Otelde keyifli bir İslami tatil deneyimi yasamak için, https://zehragrup.com adresi üzerinden bilgi alabilirsiniz

İslami Otelde Muhafazakâr Tatil Konforu ile ilgili etiketler zehra otel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.