İslam'ı hedef alan HDP'li Ersoy'a AK Parti'li Zengin'den tepki: Masaya vurmaktan elim şişti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, HDP'li Oya Ersoy'un TBMM'de İslam'a ve Müslümanlara hakaret ettiği konuşmasına tepki verdi. Ersoy konuşurken TBMM'yi HDP'li başkanın yönettiğini hatırlatan Zengin, "Devletin değerlerine, milletin değerlerine Meclis'in kürsüsünden böyle haince konuşan insanlar karşısında bizim hukuken engellemekten başka çaremiz yok." ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, düzenlediği basın toplantısında, Tokat'ta yapılan yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

"DEVLET VE MİLLET DÜŞMANLIĞI VAR"

Bir gazetecinin HDP vekili Ersoy'un Meclis'teki konuşmasıyla ilgili görüşlerini sorması üzerine Zengin, "HDP kadın milletvekillerinin farklı bir misyonu var. Konuşmalarına dikkat edin. Bu ifadelerin ortak bir başlığı var. Kesinlikle İslam düşmanlığı var. Devamında da bunu tamamlayan devlet ve millet düşmanlığı var. Çünkü bunları birbirinden ayıramazsınız. Din, devlet ve millet düşmanlığı." ifadelerini kullandı.

"1500 SENE ÖNCEDEN GELEN DİNİMİZLE İFTİHAR EDİYORUZ"

Ersoy'un konuşma yaptığı gün Meclis'i HDP'li başkanın yönettiğini anlatan Zengin, şöyle devam etti:

"Bizim itirazlarımızı duymadı. Masalara vurduk vurduk, elim şişti. Genel Kurul'a ara verildi. 'Onu kastetmemiştim' konuşması yapıldı. Bunlara zinhar fırsat vermemeliyiz. Onlarla siyaset yapmayı normalleştirenlere, seçim kazanmak adına açıkta ya da gizlide yan yana yürümeyi tercih edenlere karşı da daha fazla çalışmamız lazım. Devletin değerlerine, milletin değerlerine Meclis'in kürsüsünden böyle haince konuşan insanlar karşısında bizim hukuken engellemekten başka çaremiz yok. HDP kadın vekillerin üstlendiği rolün ne kadar onlar açısından stratejik rol olduğunu görmenizi rica ediyorum. Biz 1500 sene önceden gelen dinimizle iftihar ediyoruz. Hayatımızı onun değerleri üzerine geçirmeyi planlıyoruz."

İslam'ı hedef alan HDP'li Ersoy'a AK Parti'li Zengin'den tepki: Masaya vurmaktan elim şişti ile ilgili etiketler AK Parti Özlem Zengin HDP İslam hakaret Oya Ersoy
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.