İslam düşmanı Wilders'tan yeni skandal: Kurban Bayramı paylaşımına tepki yağıyor!

İslam'a ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (s.a.v) yönelik nefret söylemleriyle bilinen Hollandalı aşırı sağcı lider Geert Wilders yeni bir skandala imza attı. Wilders, Kurban Bayramı ile ilgili tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

Nisan ayında İslam dini ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (s.a.v) yönelik sözleri nedeniyle Twitter hesabı askıya alınan Hollandalı aşırı sağcı lider Geert Wilders yine rahat durmadı.

Pakistan Başbakanı Şehbaz Şerif'e yaptığı çağrı sonrasında Twitter hesabı bir süreliğine kapatılan Wilders, aldığı ölüm tehditlerine rağmen bugün attığı tweet'te "Mide bulandırıcı İslam geleneğini yasaklayın" ifadesini kullandı.

"MÜSLÜMANLIĞA KARŞI ÖZGÜRLÜĞÜ SEÇİYORUZ"

Pakistan Başbakanı Şehbaz Şerif'e yönelik "Biz her zaman Müslümanlığa karşı özgürlüğü seçiyoruz ve asla kazanamayacaksınız" çağrısı sonrasında ölüm tehditleri alan ve Twitter hesabı askıya alınan Wilders, bazı mesajlarını silince hesabına yeniden kavuştu ancak skandal paylaşımlarına devam ediyor.

KURBAN BAYRAMI İLE İLGİLİ SKANDAL PAYLAŞIMI

Twitter'da 1 milyon takipçisi bulunan İslam düşmanı ırkçı Wilders, bugün başlayan Kurban Bayramı ile ilgili de büyük tepki çeken bir paylaşım yaptı.

İşte o tweet:

İslam düşmanı Wilders'tan yeni skandal: Kurban Bayramı paylaşımına tepki yağıyor!

TEPKİ YAĞIYOR

Kurban kesim anına ilişkin bir fotoğrafı paylaşan Geert Wilders, attığı tweet'te "Mide bulandırıcı İslam geleneğini yasaklayın" ifadesini kullandı. Wilders'ın paylaşımına sosyal medya üzerinden çok sayıda tepki yorumu geldi.

İslam düşmanı Wilders'tan yeni skandal: Kurban Bayramı paylaşımına tepki yağıyor! ile ilgili etiketler Hollanda Kurban Bayramı Geert Wilders
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.