İslam düşmanı gazete şimdi de teröre destek veriyor: Tam sayfa ilan yer aldı

Danimarka'da İslam düşmanlığı ile bilinen gazete Jyllands-Posten'de teröristbaşı Öcalan için tam sayfa ilam yer aldı. Söz konusu ilanda Öcalan için 'özgürlük istenirken bir çok defa İslam karşıtı yayınlar yapan gazetenin şimdi de teröre destek vermesi dikkat çekti.

2005 yılında Hz. Muhammed'in sözde 12 karikatürünü yayımlayarak Müslümanların nefretini kazanan gazete bu sefer terör örgütü PKK'nın sözde elebaşının reklamını yaparak teröre destek verdi.

İslam düşmanı gazete şimdi de teröre destek veriyor: Tam sayfa ilan yer aldı

ABD ve Avrupa ülkelerinde PKK'nın DAEŞ gibi terör örgütü olarak kabul edilmesine rağmen Zerdüşt dinine inanan PKK sempatizanları ile İslam düşmanı Jyllands-Posten'in gazetesinin terör altında buluşması da dikkat çekti.

PKK İSVEÇ'TE 2012 YILINDA ZERDÜŞT TAPINAĞI AÇMIŞTI

Cuma namazlarını yozlaştırmaya çalışan ve PKK kamplarında oruç-namazı yasaklayan terör örgütünün, ateşe tapılan Zerdüştlük dinini yaymak için İsveç'in başkenti Stockholm'de tapınak açtığı ortaya çıkmıştı.

İslam düşmanı gazete şimdi de teröre destek veriyor: Tam sayfa ilan yer aldı - Resim : 2

İslam düşmanı gazete şimdi de teröre destek veriyor: Tam sayfa ilan yer aldı ile ilgili etiketler Danimarka Gazete İlan Öcalan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.