İŞKUR'dan kadınlara aylık 400 lira!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, İŞKUR kapsamında kadınlara aylık 400 lira geri ödemesiz yardım yapılacağını açıkladı. Peki bu yardımdan kimler yararlanabilecek? İşte detaylar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, kadın istihdamında büyük bir aşama kaydedildiğini, ilerleyen dönemlerde kadınların iş hayatına katılımı için yeni projelerin hayata geçirileceğini söyledi.

Kadınlara yönelik destek uygulamasıyla ilgili de konuşan Çalışma Bakanı, 2-5 yaş aralığında çocuk sahibi olan kadınların İŞKUR İş Başı Eğitim ve Mesleki Eğitim Kurs ve programlarına katılmaları durumunda şu an verilen hali hazırdaki cep harçlığının yanı sıra 400 TL fazladan ödeme alacaklarını, bu şekilde kadın istihdamında artış sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

İŞKUR'dan kadınlara aylık 400 lira! ile ilgili etiketler İŞKUR jülide sarıeroğlu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı kadınlara yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.