İskenderun'dan sevindiren haber! Anne ve oğlu enkazdan sağ çıkarıldı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem Hatay'ı da vurdu. İskenderun'da enkaz altında kalan anne ve oğul saatler sonra enkazın altından sağ olarak çıkarıldı.

Merkezi Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 büyüklüğündeki depremden etkilenen iller arasında yerini alan Hatay'da çok sayıda bina yerle bir oldu. Özellikle şehir merkezinde neredeyse tüm binalar yıkılırken, onlarca insan enkaz altında kaldı

FERİDE VE DORUK ENKAZDAN ÇIKARILDI

Eyüpsultan Belediyesi tarafından bölgeye gönderilen Eyüp Sultan Afet Yönetim Birimi (ESAY) ekibi, Hatay’ın İskenderun ilçesinde arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Pınarbaşı Caddesi üzerinde AFAD koordinesinde bir enkazda çalışma yapan ekipler, saatler sonra bir anne ve oğlu sağ olarak çıkardı. ESAY ekipleri tarafından enkazdan çıkarılan Feride isimi kadın ile oğlu Doruk’a ilk müdahale ise enkaz başında bekleyen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yapılan ilk kontrollerin ardından anne ve oğlu hastaneye kaldırıldı. Anne ve oğlun enkazdan çıkarıldığı o anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

ESAY ekiplerinin bölgede enkaz arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

İskenderun'dan sevindiren haber! Anne ve oğlu enkazdan sağ çıkarıldı ile ilgili etiketler deprem Hatay İskenderun
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.