İşinde başkasını görünce kalp krizi geçirdi

Antalya'da hastalığı nedeniyle 5 günlük rapor alan özel güvenlik görevlisi Mahmut Nedim Yenicil, hastalığının ardından ücretsiz izne çıkarıldı. Bu süreçte iş yerine ziyarete giden Yenicil, yerine başka bir kişinin alındığını görünce kalp krizi geçirerek, yaşamını yitirdi.

Olay, geçen 30 Mayıs günü saat 21.34’te Kepez ilçesi Çankaya Mahallesi’nde bir sitenin güvenlik kulübesinde meydana geldi.

5 ay önce özel güvenlik şirketinde işe başlayan bir çocuk babası Mahmut Nedim Yenicil, rahatsızlığı nedeniyle Ramazan Bayramı arifesinde hastaneye başvurdu.

5 gün rapor verilen güvenlikçi, iddiaya göre raporun fotoğrafını çekip, iş yerine ait WhatsApp grubunda paylaştı. "Müdürüm ben rahatsızlandım. Doktor 5 gün rapor yazdı" yazdı. Yine iddiaya göre raporu gören şirket sahibi C.D. de "Rapor alan personel arkadaşımız raporu bittikten sonra başlamasın. Öncelikle ücretsiz izne çıkaralım" diye yanıt verdi.

İşinde başkasını görünce kalp krizi geçirdi

Rapor süresi dolduktan sonra ücretsiz izne çıkarılan Mahmut Nedim Yenicil, sık sık çalıştığı iş yerini ziyaret etti. Yenicil, 30 Mayıs günü saat 21.34’te de çalıştığı sitenin güvenlik kulübesine gitti. Yenicil, yerine başka bir kişinin işe alındığını gördü. Aniden fenalaşan Yenicil, önce duvara çarptı, ardından koltuğa yığıldı.

KURTARILAMADI

Çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Mahmut Nedim Yenicil, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yapılan otopside, Yenicil’in kalp krizinden öldüğü belirlendi.

DHA

İşinde başkasını görünce kalp krizi geçirdi ile ilgili etiketler Antalya Kalp Krizi Güvenlik ücretsiz izin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.