Işın Karaca'nın eleştirisi Selen Görgüzel'i kızdırdı!

Selen Görgüzel, Kayahan'ın 'Seni Versinler Ellere' şarkısını seslendirince Işın Karaca'nın eleştirisi ile karşılaştı. Karaca'nın yorumuna öfkelenen Görgüzel, ünlü şarkıcıya işte böyle yanıt verdi.

Oyuncu Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliklerini bitiren ünlü oyuncu Selen Görgüzel, zaman zaman  açıklamalarıyla magazin gündeminde konuşuluyor.

Şimdi de sesiyle gündeme gelen Görgüzel, sesi beğenilmeyince öfkelendi.

Geçtiğimiz günlerde sahneye çıkarak merhum sanatçı Kayahan'ın sevilen parçası 'Seni Versinler'i seslendiren Görgüzel'in performansı Işın Karaca tarafından eleştirildi.

Karaca ,Görgüzel'in performansına "Ama neden?" yorumunda bulundu.

IŞIN KARACA'YA TEPKİ!

Karaca'nın yorumunu gören ünlü oyuncu, şarkıcıya şu sözlerle yanıt verdi:

Önemli olan iyi niyet bilmediğiniz her konuda fikrinizin olmasına alıştık ama bildiği halde neden diye soran çok sevgili Işın Karaca'ya hepinizin önünde cevap vereyim: SESİNE GÜVENİP BAĞIRARAK OKUMAK NE KADAR DA RAHATSIZ EDİCİ OLUYORMUŞ DİMİ!

 

Işın Karaca'nın eleştirisi Selen Görgüzel'i kızdırdı! ile ilgili etiketler Selen Görgüzel Işın Karaca
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.