Işın Karaca'dan yüzüne asit döken Ozan Çeltik ile evlenen Berfin Özek'e tepki

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 21 yaşındaki Berfin Özek, 2 yıl önce asitli saldırı sonucu yüzünden yaralanmasına neden olan 23 yaşındaki eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik ile evlendi. Çiftin gülerek poz verdikleri nikah kareleri ise sosyal medyada paylaşıldı. Birçok kişi tarafından evlilik kararı tepki çekerken, şarkıcı Işın Karaca da sosyal medyada paylaşılan fotoğrafların altına yaptığı yorumla kendi tepkisini dile getirdi.

Berfin Özek, sevgilisi Ozan Çeltik'in asitli saldırısı sonucunda yüzünde büyük yaralar oluşmuş ve tek gözünü ise kaybetmişti. Kendisine bunu yapan sevgilisini affettiğinde ise kamuoyunda büyük tepki almıştı. “Ozan’ı seviyorum, onunla evlenmek istiyorum, bu yüzden şikayetimden vazgeçiyorum” dilekçesi verip avukatlarını da azleden Berfin Özek dünyaevine girdi.

Berfin Özek'in eski sevgilisiyle dün evlendiği haberi geldi. Berfin Özek'in şikayetinden vazgeçerek evlendiği Casim Ozan Çeltik'le nikahta çekilen mutluluk kareleri sosyal medyada paylaşıldı.

Işın Karaca'dan yüzüne asit döken Ozan Çeltik ile evlen Berfin Özek'e tepki


'SEVGİ Mİ ŞİMDİ BU?'

Haberin kısa sürede gündem olmasının ardından sosyal medyada kullanıcılar kıyılan nikaha tepki gösterdi. Bir sayfada paylaşılan haberin altına ise Işın Karaca'nın yaptığı yorum dikkat çekti. 48 yaşındaki şarkıcı, haberin altına 'Vah vah… Sevgi mi bu şimdi?' notunu düştü. Karaca'nın yaptığı bu yorum yaklaşık 5 bin kişi tarafından beğenildi.

Işın Karaca'dan yüzüne asit döken Ozan Çeltik ile evlenen Berfin Özek'e tepki - Resim : 2


NE OLMUŞTU?

15 Ocak 2019 tarihinde dershaneden çıkıp evine giden Berfin Özek, bir süre önce ayrıldığı erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik’in asitli saldırısına uğradı. Yüzünde yanık oluşan Özek, yanık ünitesindeki tedavisinin ardından taburcu oldu ancak yüzünde ağır yanık izleri kaldı. Sağ gözü görme yetisini kaybeden Özek'in göz kapakları ve dudağına estetik operasyon yapıldı.

Saldırının ardından yakalanıp, tutuklanan Ozan Çeltik, ‘kasten yaralama’ suçundan 13 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. 2020 yılı Nisan ayında, davanın görüldüğü 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne dilekçe veren Berfin Özek, şikayetini geri çekti.

Işın Karaca'dan yüzüne asit döken Ozan Çeltik ile evlen Berfin Özek'e tepki

Işın Karaca'dan yüzüne asit döken Ozan Çeltik ile evlenen Berfin Özek'e tepki ile ilgili etiketler Işın Karaca Berfin Özek Casim Ozan Çeltik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.