Işın Karaca'dan şaşırtan açıklama: "Demet'le olan dostluğum..."

Demet Akalın’la arasında soğuk rüzgarlar esen şarkıcı Işın Karaca, sosyal medyada yazdığı “Mutsuz olabilirsin. Ama bana bulaştırmazsan olmaz mı” sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtti.

Hürriyet'ten Cenker Tezel'in haberine göre bu paylaşıma “Ben düşmanıma yaşatmasın derim, birileri oh çeker!” yanıtını veren Demet Akalın’ın alınganlık yaptığını söyleyen Işın Karaca, “Akmerkez’de gezerken gazeteciler fotoğrafımı çekti. O sırada bir kadın bana laf attı, ben de ona karşılık yazdım. Demet alıngan günündeymiş, yanlış anlamış” dedi.

Karaca, “Ona verdiğim değerin karşılığını alamayınca dostluğu kesmeye karar verdim, bundan sonra merhaba merhaba” diye konuştu.

Işın Karaca'dan şaşırtan açıklama: "Demet'le olan dostluğum..." ile ilgili etiketler Demet Akalın Işın Karaca düşman Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.