Işın Karaca'dan oğlu ölümlü kazaya karışıp annesi Eylem Tok tarafından kaçırılan ünlü doktor Bülent Cihantimur hakkında korkunç suçlama!

TV8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalsın programına konuşan ünlü şarkıcı Işın Karaca, 17 yaşındaki oğlu ölümlü kazaya karışıp annesi Eylem Tok tarafından yurt dışına kaçırılan doktor Bülent Cihantimur hakkında olay yaratacak açıklamalar yaptı.

TV8 ekranlarında yayınlanana Aramızda Kalsın programına telefonla bağlanan Işın Karaca, yıllar önce annesiyle yaşadığı korkunç olayı anlattı. Ölümlü kazaya karıştıktan sonra yazar annesi Eylem Tok ile birlikte yurt dışına kaçan T.C.’nin estetik doktoru babası Bülent Cihantimür hakkında olay yaratan açıklamalar yaptı.

''ANNEM ÖLÜMDEN DÖNDÜ''

Cihantimur’un 10 yıl önce annesine yüz gerdirme amileyatı yaptırdığını sonrasında ise hayatının karardığını anlattı. İşte Işın Karaca’nın ağızları açık bırakan o açıklamaları…

Annem 10 yıl önce kendisine yüz gerdirme ameliyatı oldu. Kadını 3 kere ameliyat etti. Kadının yüzü yamuk, kulak memesi yok. Bu da yetmiyormuş gibi sakinleşsin diye verdikleri ilaçtan dolayı annemin kalbi duruyor. İlk ameliyatında yapamıyor sonra 1 hafta sonra tekrar yapıyor. Annem ölümden döndü. Sonrasında da bu doktor hiçbir şey yapmadı, telefonlara çıkmadı. 10 sene önce annemin hayatının içine etti. Havalimanına Eylem Tok ve oğlunu götüren şahıslardan biri o dönem benimle konuşarak 'Doktor Bey şu anda çok meşgul, biz size dönelim. Bir hata varsa biz telefi etmek isteriz' gibi hiç hoş olmayan şeyler söylediler. Annem araştırıp gitmese ben o kişiye asla götürmezdim."

''ALIN BU BABAYI İÇERİ...''

"16 yaşındaki bir çocuk, adamı öldürüyor. Katliam gibi bir kaza. Anne de gülerek oğlunu götürüyor. Gördükçe içim titriyor, ekranı parçalamak istiyorum. Oğlunu yurt dışına kaçırıyor... Sen misin anne? Bu mu annelik? Hadi anne bunu yaptı baba nerede? Alın bu babayı içeri. Babayı içeri aldıktan sonra bunlar da tıpış tıpış geri döner. Muhakkak ki babanın da ifadesi alınmıştır. Diğer tarafta 1,5 yaşında yetim kalan bir çocuk var."

 

Işın Karaca'dan oğlu ölümlü kazaya karışıp annesi Eylem Tok tarafından kaçırılan ünlü doktor Bülent Cihantimur hakkında korkunç suçlama! ile ilgili etiketler Işın Karaca
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.