Işın Karaca'dan alkışlanacak hareket! Konser gelirinin tamamını kız öğrencilere hibe etti

Seda Sayan ve Işın Karaca Isparta'daki "2022 Uluslararası Gül Festivali" kapsamında konser verdi. Karaca, "Konser ücretinin tamamını yarının meslek sahibi kadınları olmaları için Isparta Kız Meslek Lisesi'nde okuyan kızlarımıza hibe ediyorum" dedi.

Seda Sayan ve Işın Karaca, Isparta Valiliği ve Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen "Isparta 2022 Uluslararası Gül Festivali" kapsamında konser verdi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleşen konsere Seda Sayan'ın ardından Işın Karaca sahne aldı.

Karaca, "Konser ücretinin tamamını, yarının meslek sahibi kadınları olmaları için Isparta Kız Meslek Lisesi'nde okuyan kızlarımıza hibe ediyorum" dedi. Ünlü şarkıcı bu hareketiyle takdir topladı.

Işın Karaca'dan alkışlanacak hareket! Konser gelirinin tamamını kız öğrencilere hibe etti

Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde vereceği konseri iptal edilen Melek Mosso'nun yerine sahne alacak olan Işın Karaca "Ben hayatım boyunca bu toprakların insanlarına şarkı söyledim ve söylemeye de devam edeceğim. Bu kadar basit" açıklamasını yapmıştı.


 

Işın Karaca'dan alkışlanacak hareket! Konser gelirinin tamamını kız öğrencilere hibe etti ile ilgili etiketler Işın Karaca Konser ısparta gül festivali bağış
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.